Lukion aikuislinjalle voi ilmoittautua kuka tahansa täysi-ikäinen, joka on suorittanut peruskoulun tai vastaavan oppimäärän. Uusia opiskelijoita otetaan aina uuden jakson alkaessa.

Syksyn 2018 opetus alkaa 23.8.2018. Katso lukuvuoden aikataulut täältä.

Tullessaan ilmoittautumaan opiskelijoiden tule täyttää ilmoittautumislomake ja ottaa mukaan aiemmat koulutodistukset. Lomakkeen saa aikuislinjan toimistosta tai klikkaamalla tästä tulostettavan lomakkeen. Ilmoittautumisen yhteydessä sovitaan samalla tapaamisaika, jolloin opiskelijalle suunnitellaan henkilökohtainen opinto-ohjelma ennen varsinaisten opintojen alkamista ja tarkistetaan aikaisempien opintojen korvaavuudet.

Muissa oppilaitoksissa opiskelevilla on oikeus osallistua aikuislinjan kursseille, kun asiasta on sovittu omassa oppilaitoksessa. Näiden opiskelijoiden tulee toimittaa oman oppilaitoksen edustajan allekirjoittama ilmoittautumislomake aikuislinjan toimistoon. Tieto opintosuorituksesta lähetetään opiskelijan omaan oppilaitokseen.

Käytännön asioissa on apuna apulaisrehtori Päivi Järvinen. Hänen kanssaan laaditaan myös opiskelijan opintosuunnitelma. Toimisto on lukuvuoden aikana iltaisin auki ma-to klo 16-19. Yhteystiedot

Aikuislinjan esite