ERITYISLINJAT

Erityislinjoille haetaan yhteishaussa  www.opintopolku.fi.

Hakijat palauttavat erilliset hakulomakkeet Järvenpään lukiolle* (Lukionkatu 1, 04410 Järvenpää) ja ilmoittautuvat kuva- ja mediataidelinjan ja musiikkilinjan pääsykokeisiin hakuajan loppuun, 7.4.2021 mennessä.

*Kuva- ja mediataidelinjan hakulomake palautetaan pääsykokeen yhteydessä.

*Matematiikka- ja luonnontiedelinjalle ei ole erillistä hakulomaketta.

PÄÄSYKOKEET

Linkit pääsykokeisiin ilmoittautumista varten julkaistaan yhteishaun alkaessa 23.2.2021 tällä sivulla.

KUVA- JA MEDIATAIDELINJA

Kuva- ja mediataidelinja pääsykoe
Ilmoittautuminen Kuva- ja mediataidelinjan pääsykokeeseen tästä linkistä.

Kuva- ja mediataidelinjan pääsykokeet pidetään tiistaina 27.4.2021 ja tiistaina 4.5.2021 klo 17.30 – 20.00.  Pääsykokeeseen osallistuminen on välttämätöntä tullakseen valituksi linjalle. Pääsykokeeseen osallistutaan sen mukaan, kumpaan päivään hakija on ilmoittautunut hakuvaiheessa. Ne, joilta tämä tieto puuttui, heille on lähetetty tieto osallistua ti 27.4.2021.

Ennakkotehtävät ja täytetty hakulomake palautetaan pääsykokeen yhteydessä. Lukio tarjoaa pääsykokeessa tarvittavat välineet.

Koejärjestelyissä otamme koronapandemian huomioon vastaavalla tavalla kuin kevään ylioppilaskirjoituksissa, jotka sujuivat ongelmitta. Pääsykoe pidetään useammassa tilassa ja kokeessa on turvavälit huomioitu. Lisäksi osallistujille suositellaan maskien käyttöä, kädet desinfioidaan saavuttaessa sekä pidetään kahden metrin turvavälit myös kokeeseen saavuttaessa ja poistuttaessa.

MUSIIKKI- JA TANSSILINJA

Musiikki- ja tanssilinja / musiikki- ja tanssiopintojen pääsykokeet pidetään 3.5. – 7.5.2021. Koronaepidemiasta johtuen pääsykoe suoritetaan etätehtävänä, joka on videotallenne.

Hakijoille on lähetetty sähköpostilla ohjeet videotallenteen sisällöstä ja palautuksesta. Jokaiselle hakijalle tulee vielä erillinen viesti, jossa on ohje videotallenteen toimittamisesta. Jokaisen hakijan tulee kuitata sähköposti riippumatta siitä, vaikka ei aikoisi osallistua valintakokeeseen.

MATEMATIIKKA- JA LUONNONTIEDELINJA

Järvenpään lukion matematiikka- ja luonnontiedelinjan valintakoe pidetään pe 23.4.2021 klo 9 – 12. Pääsykokeeseen osallistuminen on välttämätöntä tullakseen valituksi LUMA-linjalle.

Koejärjestelyissä otamme koronapandemian huomioon vastaavalla tavalla kuin kevään ylioppilaskirjoituksissa, jotka sujuivat ongelmitta. Koesalissa on turvavälit huomioitu ja saapuminen kokeeseen lukiolle porrastetaan seuraavasti:

1) Saapuminen paikalle:

Aakkosten sukunimet A-K: klo 8.30 liikuntasaliin

Aakkosten sukunimet L-P: klo 8.50 liikuntasaliin

Aakkosten sukunimet R-Ö: klo 8.40 auditorioon

2) Lisäksi:

Osallistujille suositellaan maskien käyttöä. Kädet desinfioidaan saavuttaessa. Pidetään kahden metrin turvavälit saavuttaessa ja kokeen aikana.

Välineet

Kynä, pyyhekumi ja laskin. CAS-laskin sallittu. Ei tekstejä vaatteissa tai muissa välineissä. Matematiikan koe tehdään ilman laskinta. Vastauspaperit saadaan lukiolta.

Kokeen kesto

Matematiikan koe klo 9.00-9.50

Luonnontieteiden koe klo 10.00-12.00

Tervetuloa!

URHEILULINJA

Urheilulinjalle ei järjestetä erillistä pääsykoetta.