Kirjaston aukiolot lukuvuoden aikana

ma klo 9 – 14
ti klo 9 – 14
ke klo 9 – 14
to klo 9 – 14
pe klo 9 – 13

Lomien aikana palautuksia voi jättää koulun pääovelle postiluukkuun.

Lukiolla on oma kirjasto, joka on opiskelijoiden ja henkilökunnan käytettävissä. Lainata voi henkilökortilla, KELA-kortilla, ajokortilla, opiskelijakortilla tai KIRKES-kirjastokortilla. Kirjastossa on lainausautomaatti, jolla lainaaminen onnistuu kirjastokortilla. Kirjastonhoitaja aktivoi kortin kirjastojärjestelmään ennen ensimmäistä automaatilla lainaamista.

Koulun kirjastossa on sanoma- ja aikakauslehtikokoelma, kurssikirjoja, tietokirjoja, kaunokirjallisia teoksia ja muita oppimateriaaleja tukemaan lukio-opintoja ja ylioppilaskirjoituksiin valmistautumista. Kirjojen laina-aika on aina yhden jakson loppuun saakka. Varauksia seuraavan jakson kirjoihin voi tehdä edellisen jakson kahdella viimeisellä viikolla. Kirjaston käyttösäännöt.

Lukiolla on tilaus Helsingin Sanomien digilehteen. Kirjautumisohjeet ja tunnukset löytyvät koulukirjaston ilmoitustaululta. Lisäksi lukiolla on kokeilussa digilehtien emagz-verkkolehtipalvelu. Palvelu toimii lukion verkossa kaikilla laitteilla.

Kirjaston yhteydessä on hiljainen lukusali, jossa opiskelijat voivat syventyä rauhassa läksyjen tekemiseen sekä kokeisiin ja ylioppilaskirjoituksiin valmistautumiseen.

Jameran oppikirjamyynti kirjaston lukusalissa jokaisen jakson alussa klo 10.00 – 13.30.

Lisätietoja: informaatikko Hanne Kokkonen

UUTTA: Seuraa Järvenpään lukion kirjastoa Instagramissa: @jakenlukionkirjasto ja voit ottaa yhteyttä Whatsappillä 040 315 2401

Järvenpään koulukirjastojen yhteistietokanta
Lukufiilis – ideoita lukemiseen
Koulukirjastoon tilatut lehdet 2019
Kirjaston e-lehdet
E-kirjat ja äänikirjat Järvenpään kaupunginkirjasto
Näppäilyharjoitusten ohje (Kurssi TI11) *UUSI*

Päivitetty 8.8.2019 / HK

Close Menu