Ilmoittautuminen kevään 2021 ylioppilaskirjoituksiin/Lukion kirjoilla olevat opiskelijat

Lukiollemme voi kevään 2021 ylioppilaskirjoituksiin ilmoittautua ainoastaan Järvenpään lukion tai aikuislukion nykyinen tai aiemmin oppilaitoksesta valmistunut opiskelija.

Tämä tiedote koskee opiskelijoita, jotka eivät ole vielä valmistuneet oppilaitoksesta. Lukiosta valmistuneille on erillinen ohjeistus.

Opiskelijat ilmoittautuvat wilman lomakkeella kokeisiin, joihin eivät ole vielä aiemmin osallistuneet ylioppilaskirjoituksissa. Wilmassa on lähetetty tarkemmat ilmoittautumisaikataulut kunkin ohjausryhmän osalta.

Syksyn 2020 kirjoitusten tulokset tulevat 12.11.2020 lukiolle. Kun tulokset ovat siirretty opiskelijoiden nähtäväksi, ilmoitamme tästä wilmassa. Tulokset ovat nähtävissä myös opintopolussa 13.11.2020 alkaen. Mikäli opiskelija haluaa ilmoittautua korotuskokeisiin, täytetään oheinen lomake. Allekirjoitettu lomake palautetaan lukiolle omalle lukiosihteerille pääsääntöisesti 23.11.2020 mennessä, kuitenkin viimeistään 1.12.2020.

Oheisessa tiedotteessa ovat tarkemmat ohjeet ilmoittautumisesta.

Lisätietoa ylioppilaskokeista: https://www.ylioppilastutkinto.fi/images/sivuston_tiedostot/Ohjeet/Yleiset/yleiset_maaraykset_ja_ohjeet.pdf?v=190220

https://www.ylioppilastutkinto.fi/maaraykset/erityisjarjestelyt

https://www.ylioppilastutkinto.fi/maaraykset/koekohtaiset-maaraykset-ja-ohjeet

https://yle.fi/aihe/abitreenit

Rehtori

Vastaa