Ilmoittautuminen ylioppilaskokeiden korotuskokeisiin tai ylioppilastutkinnon täydentämiseen (syksy 2020)

Järvenpään lukiossa kirjoilla oleville opiskelijoille on lähetetty Wilmassa ohjeet 14.4.2020 ylioppilaskirjoituksiin ilmoittautumisesta. Seuraava ohje koskee sinua, jos haluat ilmoittautua ylioppilasarvosanojen korottamiseen tai tutkinnon täydentämiseen uudella kokeella syksyn 2020 ylioppilaskirjoituksissa. Kevään 2020 ylioppilastulokset julkistetaan 12.5.2020.

Järvenpään lukioon ilmoittautuminen arvosanojen korottamiseen tai tutkinnon täydentämiseen otetaan vastaan niiltä, jotka ovat joko nyt oppilaitoksen varsinaisia opiskelijoita tai ovat aiemmin kirjoittaneet lukiosta ylioppilaaksi. Mikäli olet päässyt toisesta lukiosta ylioppilaaksi, tulee sinun tehdä ilmoittautuminen omaan lukioosi. Tässä vaiheessa emme voi luvata ottavamme ulkopuolisia kirjoittajia oppilaitokseemme.

Mikäli olet lukiomme ulkopuolinen opiskelija ja haluat tiedustella mahdollisuutta kirjoittaa lukiossamme, lähetä sähköposti osoitteeseen: lukio@jarvenpaa.fi. Mahdollisuus kirjoittaa lukiossamme vahvistetaan syksyllä.

Ilmoittautuminen:

1. Täytä oheinen linkissä oleva lomake toimittamalla se joko postitse tai tuomalla koulun postilaatikkoon määräaikaan mennessä. Oheisessa linkissä on ohjeita ylioppilastutkintoon ilmoittautumisesta. Mikäli et saa tulostettua lomaketta, lukion infosta saa lomakkeita ti 26.5 – 29.5.2020 klo 16 – 19. Huomioithan saapumisessa pandemiasta annetut turvaväliohjeistukset ja hygieniasuositukset. Tarvittaessa puhelinneuvontaa lomakkeen täyttöön antavat lukiosihteerit Tuija Lehtinen (040 315 2306) tai Arja Mäkelä (040 315 2562). Oppilaitoksesta lähetetään kuittausviesti, kun ilmoittautumislomake on vastaanotettu. Mikäli et ole saanut vahvistusviestiä, ole yhteydessä oppilaitokseen ennen määräajan päättymistä.
  2. Opiskelijat, jotka ovat koulun kirjoilla, voivat täyttää ja toimittaa vastaavalla tavalla lomakkeen. Mikäli tämä ei ole mahdollista, voi vastaavat tiedot lähettää Wilman kautta. Wilma-viestillä on tästä lähetetty ohjeet pe 8.5.2020.
  3. Ilmoittautuminen suositellaan tehtävän 22.5.2020 mennessä, kuitenkin viimeistään 5.6.2020. Mikäli ilmoittautuminen tehdään hyvissä ajoin, oppilaitoksella on mahdollisuus tarkistaa se.

Rehtori