Järvenpään lukion elokuun ylioppilasjuhlat perutaan

Järvenpään lukio oli suunnitellut järjestävänsä viime keväänä koronapandemian vuoksi peruuntuneet ylioppilasjuhlat lauantaina 29. elokuuta.

Nyt koronatilanne on kesän suvantovaiheen jälkeen jälleen vakavoitunut Keski-Uudellamaalla ja Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä päätyi antamaan jäsenkunnilleen suosituksen ylioppilasjuhlien perumisesta tai juhlien ryhmäkokojen rajoittamisesta 50-100 henkilöön. Järvenpään lukion kohdalla tämä valitettavasti tarkoittaa juhlien perumista.

– Olemme äärimmäisen pahoillamme tilanteesta, mutta ison lukion isoja juhlia ei ole mahdollista järjestää tarvittavin rajoituksen ja turvajärjestelyin, lukion rehtori Marja-Liisa Lehtiniemi sanoo.

Järvenpään lukion juhlaan oli arvioitu osallistuvan jopa 700 – 800 henkilöä. Keväällä lukio järjesti virtuaalisen juhlan, jonka tallenne on katsottavissa osoitteessa https://youtu.be/2SB2Hx_V6aw.

Keusoten ohjeistus

Lisätietoja: