Keusoten koronarokotuskiertue lukiolla

Oppilaitoksissa tapahtuva rokotus on yksi vaihtoehto, jolla halutaan parantaa lasten ja nuorten rokotuskattavuutta ja mahdollisuuksia koronarokotteen ottamiseen matalla kynnyksellä.

Oheisessa tiedotteessa on tietoa koronarokotuskiertueesta: http://jarvenpaanlukio.fi/wp-content/uploads/2021/08/Infokirje_Keusoten-koronarokotuskiertue-toisen-asteen-oppilaitoksissa-ja-suurimmissa-ylakouluissa_syksy-2021.pdf

Oheisessa tiedotteessa on tietoa nuorten koronarokotuksesta: http://jarvenpaanlukio.fi/wp-content/uploads/2021/08/Ohje-nuorten-koronarokotukset_Keusoten-koronarokotuskiertue_syksy2021.pdf

Järvenpään lukiossa koronarokotus on mahdollista saada ma 23.8. – ti 24.8.2021 klo 9.30 – 13. Rokotukset ovat vapaaehtoisia.

Rokotuskiertueella voi tulla hakemaan ensimmäisen rokoteannoksen lisäksi myös tehosteannoksen, jos 1. annoksen saamisesta on kulunut vähintään 8 viikkoa.

Kiertueen aikana myös oppilaitoksen henkilökunnalla on mahdollisuus saada koronarokote asuinkunnasta riippumatta. Saadakseen rokotteen omassa oppilaitoksessaan opiskelijan ei tarvitse myöskään olla Keusoten alueen asukas. 

Rokotuksen organisoimiseksi jokaiselle ohjausryhmälle on varattu aika rokotukseen. Opiskelijat ovat tuolloin pois omalta oppitunnilta.

Ohjausryhmien rokotusajasta ja -paikasta on tiedotettu Wilmassa.

Terveisin

Marja-Liisa Lehtiniemi

Rehtori

Vastaa