Järvenpään lukion kursseilla on käytössä monipuolinen valikoima perinteisiä kirjoja, sähköisiä oppikirjoja ja opettajien itse koostamia materiaaleja.  Varmista oheisesta kirjalistasta kurssilla tarvitsemasi kirja ja osta se ennen kurssin alkua kirjakaupasta. Jos kurssilla käytetään sähköistä materiaalia, opettajat lähettävät tarkemman viestin materiaalin hankinnasta ennen kurssia Wilmassa tai antavat hankintaohjeet kurssin alussa.

Oppikirjalista:
Tiedot kurssikirjoista löydät tästä linkistä.

(varalinkki mobiililaitteille)

Ilmoitamme ennen jokaista jaksoa seuraavan jakson kirjat sekä Järvenpään Suomalaiselle Kirjakaupalle että Jamera Oy:lle. Jamera myy kirjoja koulun auditoriossa tai kirjaston lukusalissa aina jakson kahtena ensimmäisenä päivänä. Jameralla on uusien kirjojen lisäksi paljon käytettyjä kirjoja. Suomalainen Kirjakauppa myy myös uusia ja käytettyjä kirjoja Järvenpään Prisma-keskuksessa. Molemmat ostavat myös vanhoja hyväkuntoisia kirjoja takaisin. Suomalaisesta saa maksuttomalla kanta-asiakaskortilla 10% alennuksen uusista oppikirjoista.

Lukuvuonna 2019-2020 Jamera ei paperikirjojen myynnin vähenemisen takia käy myymässä säännöllisesti:

Ensimmäinen jakso ei myyntiä

ti 1.10 ja ke 2.10 klo. 10-13.30 Ei myyntiä!!

to 28.11 ja pe 29.11 klo. 10-13.30 (kirjaston lukusali) myyntiä ei ole vahvistettu

ke 5.2 ja to 6.2 klo. 10-13.30 (kirjaston lukusali) myyntiä ei ole vahvistettu

ma 6.4 ja ti 7.4 klo. 10-13.30 (kirjaston lukusali) myyntiä ei ole vahvistettu

Koulukirjastossa on lainattavia oppikirjoja. Laina-aika on yhdeksi jaksoksi kerrallaan. Myös muutama MAOL-taulukko on saatavissa pikalainaan (2 vrk) koepäivinä.

Osa kirjakaupoista myy Otavan paperikirjan ostajalle muutaman euron lisähintaan myös digikirjan.

Close Menu