Sähköisiä ylioppilaskirjoituksia testataan

Ylioppilastutkintolautakunta (YTL) ja lukiot kokeilevat käytännön koejärjestelyjä järjestämällä kaksi valtakunnallista sähköistä harjoituskoetta. Harjoitusten tavoitteena on löytää mahdolliset ongelmakohdat ja kerätä kehitysehdotukset, jotta sähköinen ylioppilaskoe syksystä 2016 alkaen onnistuu.

Perjantaina 2.10. harjoitusylioppilaskirjoituksiin osallistui Järvenpään lukiossa kaksi äidinkielen opetusryhmää. Kokeeseen otti osaa 45 opiskelijaa, joista suurin osa opiskelee toisella vuosikurssilla.

Perjantain harjoitukset sujuivat ilman teknisiä vastoinkäymisiä. Kokeen käynnistyminen sujui moitteetta, myöskään kokeen aikana ei ilmennyt ongelmia.

Lisätietoja sähköisistä ylioppilaskirjoituksista voit lukea valtakunnallisesta mediatiedotteesta ja Digabin sivuilta.