Opiskelijakunta on Järvenpään lukion opiskelijoiden edunvalvoja ja yhteistyöelin. Kaikki lukion opiskelijat kuuluvat opiskelijakuntaan. Sen toimintaa johtaa opiskelijakunnan hallitus ja opiskelijakunnan kokoukset, joihin jokaisella opiskelijalla on osallistumisoikeus, ja joilla on ylin päätösvalta. Opiskelijakunta edistää koulun viihtyvyyttä, pyrkii parantamaan lukio-opiskelun edellytyksiä, valvoo jäsentensä etuja ja tekee yhteistyötä oppilaitoksen muiden ryhmien kanssa. Toiminnalla pyritään antamaan kaikille opiskelijoille mahdollisuus vaikuttaa oppilaitoksen yhteisiin asioihin ja myös osoittamaan yhteistyön merkitys.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi opiskelijakunta järjestää kokouksia ja tapahtumia, kuten keskustelutilaisuuksia, juhlia ja toimintapäiviä. Mahdollisuuksia toimia ja vaikuttaa on lukemattomia, ja jokainen on tervetullut mukaan!

Lisätietoja opiskelijakunnan toiminnasta löydät verkkosivuiltamme. Tulevat kokoukset ja muut asiat löytyvät alasivulta ajankohtaista ja vanhojen kokouksien pöytäkirjat alasivulta kokoukset.

Opiskelijakunnan verkkosivut ja Instagram-sivut